Skip to main content

LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, AC MAKEUP ARTIST BOUTIQUE SRL  isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se face prin curierat rapid.

Pretul de livrare oriunde in tara este de 25Lei.

Comenzile beneficiaza de transport gratuit daca acestea depasesc suma de 250 lei (totalul produselor, fara taxa de transport). Oferta valabila pe teritoriul Romaniei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care doriti sa faceti returul unui produs aveti urmatoarele obligatii:

  • De a returna produsul cumparat, in starea in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat, nedesfacut (produsul nu are voie sa fie desfiletat in cazul in care acesta are filet deoarece in astfel de situatii, produsele instant se opun deteriorarii odata ce intra oxigen in contact direct cu produsul) si nefolosit, printr-un serviciu de curierat rapid, iar costul transprtului va fi suportat de catre dumneavoastra.
  • Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa office@chocomua.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.
  • in cazul in care produsele nu se potrivesc ca si nuanta (fond de ten, ruj, creion de buze, blush etc) AC MAKEUP ARTIST BOUTIQUE SRL nu este raspunzatoare.

Cererea de retur va fi procesata de catre AC MAKEUP ARTIST BOUTIQUE SRL in termen de 7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

Returul produselor este acceptat doar pentru PERSOANELE FIZICE ce au achizitionat produse de la chocomua.ro. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la data informarii chocomua.ro. de catre Consumator, asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.

Chocomua.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos si trimis mail catre office@chocomua.ro cu o copie a facturii si chitanta, pentru a putea identifica cumpararea, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui. Returul produselor se poate face doar prin intermediul firmelor de curierat (nu posta), dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Va rugam ca in momentul expedierii catre chocomua.ro, coletul sa contina urmatoarele documente/date: 1. Copie dupa factura 2. Copie chitanta sau copie ordin de plata 3. Numarul de retur (numarul comunicat prin mail dupa ce a fost completat formularului de retur). Pentru coletele trimise va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur. Va rugam sa NU scrieti direct pe cutie numarul de retur, ci doar pe AWB.

Sigilati si securizati produsul/produsele intr-o cutie de carton si bine infoliate astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului. In cazul in care la receptia produsului de catre chocomua.ro se constata deteriorarea/distrugerea produsului din cauza transportului de retur (motiv fiind ambalarea incorecta a produsului/produselor de carte consumator) chocomua.ro isi asuma dreptul de a nu accepta returul.

Va rugam sa indicati modul in care vom proceda in cazul in care returul dumneavoastra este acceptat, si anume in cazul in care bunurile necesita un schimb (acelasi produs) sau se restituie suma. In cazul unei cereri de restituire a banilor, indicati contul IBAN in RON (24 de caractere) in care doriti sa efectuam restituirea sumei, prin e-mail catre office@chocomua.ro. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Taxa de retur este egala cu taxa de transport. Pentru mai multe informatii contactati departamentul relatii cu clientii pe adresa de e-mail office@chocomua.ro

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36. Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate: a. Produse cosmetice(farduri, rujuri, blush-uri,pomade de sprancene, geluri, creme, etc ) b. Produse de ingrijire personala (din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena: produse de ingrijire/ igiena personala) c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat d. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc Retur DOAR : In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a chocomua.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

De retinut: In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numarul de retur pe scrisoarea de transport (AWB). Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curierat in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Returnarea produselor din Uniunea Europeana In cazul in care doriti sa returnati produsele comandate, va trebui sa parcurgeti aceiasi pasi de mai sus: AC MAKEUP ARTIST BOUTIQUE SRL, Strada Caloian Județul, Nr. 14, Sector 3, București.

1) La comenzile cu livrare in UE se poate realiza doar returul produselor nu si schimbul acestora.

2) Contravalorarea produsului/produselor se va restitui in contul dvoastra bancar. Returul din afara Romaniei este de asemenea suportat de catre client. Adresa pentru returnarea produselor: AC MAKEUP ARTIST BOUTIQUE SRL, Strada Caloian Județul, Nr. 14, Sector 3, București.

Înainte de a face returul, vă rugăm să ne scrieți la adresa: office@chocomua.ro.