Skip to main content

Alina Constantin

Make up Artist

Despre Mine

Sunt un makeup artist pasionat și creativ, specializat în arta machiajului și al frumuseții. În calitate de makeup artist, sunt dedicat în a ajuta oamenii să se simtă încrezători și frumoși prin intermediul abilităților mele artistice și tehnice.

În fiecare zi, lucrez cu oameni din diverse medii și cu nevoi diferite, de la modele și actori la mirese și persoane obișnuite care doresc să arate și să se simtă bine. Îmi place să creez look-uri personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client. Înainte de a începe machiajul, discut cu fiecare client pentru a afla ce își dorește și pentru a-i oferi sfaturi și sugestii profesionale.

Cu o experiență vastă în utilizarea produselor cosmetice, cunosc tipurile de piele și culorile, iar această cunoaștere îmi permite să aleg produsele potrivite pentru fiecare client în parte. De asemenea, sunt la curent cu ultimele tendințe și tehnici de machiaj, iar această cunoaștere îmi permite să ofer cele mai bune opțiuni în ceea ce privește culorile si texturile de machiaj.

În timp ce lucrez, sunt mereu atenta la detalii și la îmbunătățirea aspectului natural al clientului, lucrand cu produse profesionale de inalta calitate, ma concentrez pentru a scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi, iar rezultatul final sa fie unul prefect.

În concluzie, sunt un make-up artist dedicat în a aduce frumusețe și încredere clienților mei prin intermediul abilităților mele profesionale, viziunii stilistice și a talentului artistic. Sunt pasionata de arta machiajului și sunt mereu pregătita să ofer sfaturi și sugestii personalizate, astfel încât fiecare client să obțină look-ul dorit.

Cursurile noastre specializate de machiaj